MENÜ

Burak Yılmaz'ın babasından çok özel açıklamalar!

Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, oğlu Galatasaraylı milli futbolcu Burak Yılmaz'ın isminin gölgesinde kaldığını ancak bu durumdan onur duyduğunu belirtiyor.

Burak Yılmaz'ın babasından çok özel açıklamalar!

Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, oğlu Galatasaraylı milli futbolcu Burak Yılmaz’ın isminin gölgesinde kaldığını ancak bu durumdan onur duyduğunu belirtiyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor’un teknik direktörlüğünü yapan Yılmaz, AA muhabirine, Burak Yılmaz isminin her zaman kendisinin önününe geçtiğini, bundan dolayı da büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi.
Burak’ın iyi sporcu olmasının yanında iyi bir delikanlı olduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Burak Yılmaz ismi her zaman bizim önümüze geçti. Ben oğlumla her zaman gurur duydum. Benim oğlum iyi bir sporcudur. Aynı zamanda iyi bir delikanlıdır, vefalı bir evlattır. Yani hiçbir zaman benim evladım dışarıdan da itici görünen birisi değildir. Bu, insanların takım tutmasından kaynaklanıyor. Sonuçta bir taraf olan takım, diğer taraf olan takımın oyuncusunu sevmiyor."

"Bir babanın kıskanmadığı tek kişi evladıymış"

Yılmaz, oğlu üzerinden hiç kimsesinin kendisine karşı bir olumsuz görüş beslemediğini anlatarak, şöyle devam etti:

"Oğlum bizi geçince gölgesinde kalmış olmanın dezavantajlarını yaşadığımı düşünüyorum ama onun gölgesinde kalmaktan da onur duyuyorum. Çünkü bir babanın kıskanmadığı tek kişi evladıymış. Ben onun başarılarıyla her zaman gurur duyuyorum. Kamuoyunun da şunu bilmesi gerekir ki oğlum hayırlı bir evlattır, Allah’ını, dinini, kitabını bilen bir adamdır. İyi yetişmiştir, sahada da hangi formayı giyiyorsa giysin, kazandığı paranın hakkını vermeye çalışan çok iyi bir sporcudur."

"Allah her babaya nasip etsin"

Gol kralı olmuş bir oyuncunun babası olmanın zorlukları bulunmadığını, sadece Burak’ın kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu dile getiren Fikret Yılmaz, şunları kaydetti:

"Onu seyretmekten, haberlerini gazeteden okumaktan, mutlu olduğunu görmekten gurur duyuyoruz. Burak hakkında söylenecek tek kelime budur. Onun dışında herhangi bir olumsuzluk yaşamıyoruz, aksine olumlu şeyler yaşıyoruz. Bir aile için, ebeveynler için evladının Türk milli takımının formasını giymesi, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi büyük kulüplerin formasını giymiş olması çok onur verici. Allah her babaya, her aileye nasip etsin."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ