MENÜ

Bomba resmen patladı

Real Madrid, Monaco'nun yıldızı James Rodriguez'in transferini dün resmen açıkladı. İspanyol devi, 22 yaşındaki oyuncu için 80 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Bomba resmen patladı

Real Madrid, bir süredir peşinde olduğu Monaco’nun 22 yaşındaki yıldızı James Rodriguez’i resmen kadrosuna kattı. 2014 Dünya Kupası’nda Kolombiya formasıyla harikalar yaratan James, dün Madrid’de sağlık kontrolünden geçirildi. Resmi açıklamanın da yapılmasının ardından çok mutlu olduğunu belirten yıldız futbolcu için Fransız kulübüne, 80 milyon Euro ödeneceği ve anlaşmanın 6 yıllık olacağı bildirildi. Senelik 7 milyon Euro kazanacak Rodriguez’in, Los Galacticos’ta 10 numaralı formayı giyeceği öğrenildi. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ve yeni dönemde daha büyük başarılar hedefleyen Real, daha önce de kadrosuna Bayern Münih’ten Toni Kroos’u katmıştı.

Haberin Devamı

Ancelotti: Hedef daha iyisi

Kroos’a 30 milyon Euro, son olarak da Rodriguez’e 80 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Eflatun-Beyazlılar, geçen sezon başında ise Tottenham’dan Gareth Bale’i, 100 milyon Euro’ya transfer etmişti. Cristiano Ronaldo, Kroos, Bale, Benzema ve son olarak da Rodriguez’le inanılmaz bir hücum hattı kuran ekipte teknik direktör Carlo Ancelotti, “Devler Ligi’ni kazanmak güzel bir hatıraydı. Ancak hatıralar geçmişte kalır. Biz daha iyisini yapmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

JAMES RODRİGUEZ İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ