MENÜ

Arda Turan İspanya futbolunu tanıtacak

Atletico Madrid'in başarılı futbolcusu Arda Turan'ın İspanya İhracat ve Yatırımların Teşviki Enstitüsü tarafından desteklenen "LFP Wolrd Challenge" kapsamında Alaçatı'da bir sunuma katılacağı bildirildi.

Arda Turan İspanya futbolunu tanıtacak

İspanya Büyükelçiliği Basın Müsteşarlığı’ndan yapılan açıklamada, İspanya İhracat ve Yatırımların Teşviki Enstitüsü (ICEX) tarafından desteklenen "LFP World Challenge" projesinin İspanyol Profesyonel Futbol Ligi’nin en iyi kulüplerinin katılımıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Projenin uluslararası turnuvalar aracılığıyla İspanyol markasının değerlerini tanıtmak ve aynı zamanda İspanyol Futbol Ligi’nin 85. yılını kutlamak amacıyla düzenlendiği, bu doğrultuda 5 Ağustos’ta Alaçatı’da bir sunum gerçekleştirileceği bildirildi.

Proje kapsamında, Arda Turan, Coque ve Juanfran ile Atletico Madrid antrenörü Diego Simoene’nin sunuma katılacakları kaydedildi.

Açıklamada ayrıca 6 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de, Galatasaray ile Atletico Madrid’in Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin anısına İzmir Atatürk Stadı’nda maç yapacakları da hatırlatıldı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ