MENÜ

Akif Çağatay Kılıç, Bakanlık personeliyle iftarda buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bakanlık personeliyle iftarda buluştu.

Akif Çağatay Kılıç, Bakanlık personeliyle iftarda buluştu

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, iftarın Bakanlığın merkez binasının bahçesinde düzenlendiği bildirildi. Açıklamaya göre, iftarda konuşan Bakan Kılıç, 6 ayı aşkın süredir beraber çalıştıklarını belirterek, "Hep beraber, daha iyi çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı. Birçok projeye beraberce imza attıklarını belirten Kılıç, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"İnşallah daha çok çalışacağımız işler olacak. Mübarek ramazan ayında hep beraber aynı atmosferin içerisinde aynı ibadeti yapıyoruz. Dolayısıyla umut ediyorum ki gelecekteki çalışmalarımızda aynı şevkle ve aynı hızla devam edecek. Sizden ricam, birlik ve beraberliğimizi koruyacağız, işimizle alakalı olarak büyük performans göstereceğiz."

Kılıç, önlerinde yerine getirmeleri gereken büyük sorumluluklar olduğuna dikkati çekerek, "Bakanlık görevini devraldığımda yaptığım konuşmada da geleceğe yönelik sorumluluklarımızın çok üst seviyede olduğunu dile getirmiştim. Hep beraber daha iyi çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAZ