MENÜ

Tolga Zengin: Gazze için ülkece tepkisiz kaldık

Beşiktaş'ın milli kalecisi Tolga Zengin, Gazze'de yaşananlara karşı ülke olarak yeterli tepkiyi veremediklerini söyledi.

Tolga Zengin: Gazze için ülkece tepkisiz kaldık

BJK TV’ye açıklamalarda bulunan başarılı kaleci, Gazze’de yaşanan olaylara değinerek, "Ülke olarak hiçbir şeye ses etmeyen bir hale büründük. Örnek olarak şu an Gazze olayına çok tepkisiz kaldık. Gazze’den önce Doğu Türkistan’da, Kerkük’te Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı katliamlara, çilelere, eziyetlere sessiz kaldık, hiç ağzımızı açmadık. Millet olarak bir boşvermişlik bir umursamaz halimiz var" ifadelerini kullandı.

"Feyenoord’u geçecek güce sahibiz"

Tolga Zengin, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacakları Hollanda ekibi Feyenoord’u geçebilecek güçte olduklarını dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma hedefinde olduklarını kaydeden 30 yaşındaki file bekçisi, "Feyenoord maçı zor olacak. Gruplara kalmak için bu takımları geçmek gerekiyor. Eksiklerimiz var. Onların da transfer olan oyuncuları var. Turu geçecek güce sahibiz. Onlar da bizim için zor bir kura çektiklerini düşünüyorlardır. Çıkıp işimizi yapacağız. Turu geçersek daha zor rakibe kafa olarak daha güçlü çıkarız" ifadelerini kullandı.

Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini hatırlatan Zengin, "Çok şükür herhangi bir sakatlık olayı yaşamadık. Sezon başı kampları önemlidir. Tempomuz iyi. Şampiyonlar Ligi maçına kadar hazır olacağız. Taraftarlarımız her yerde bizi destekliyor. Feyenoord maçında yanımızda olmaları bize güç verecektir. Onlara güzel sonuçlar vermek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ