MENÜ

‘Tarihe geçmek istiyoruz'

Sarı-Lacivertliler'in yıldız isimlerinden Alper Potuk, kampın çok iyi geçtiğini belirtirken, "Bu sezon da şampiyon olmak istiyoruz. Hedefimiz, 4. yıldızı takarak Fenerbahçe tarihine adımızı yazdırmak" diye konuştu.

‘Tarihe geçmek istiyoruz'

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularından Alper Potuk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni sezondaki hedeflerinden bahsederek sözlerine başlayan Alper Potuk, "Geçen yıl ilk konuşmamı Fenerbahçe formasıyla sizlerle yaptım ve yine sizlerin önündeyim. İyi sezon geçirdik. Sezon sonunda mutlu bir şekilde şampiyon olduk. Aynı şeyi bu sene de yaşamak istiyoruz. 4. yıldızı takarak Fenerbahçe tarihine adımızı yazdırmak istiyoruz" dedi.

'Elimden geleni yaparım'

Topuk Yaylası Tesisleri’ndeki kamp sürecini de değerlendiren Alper, "Kamp dönemi faydalı geçiyor. İyi bir ortamımız var. Aile ortamımızın bozulmadan devam edeceğini düşünüyorum. İnşallah sezon içinde güzel işlere imza artarak şampiyonluğa kavuşuruz" diye konuştu. Sahada, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elinden geleni yapacağını da dile getiren milli futbolcu, "Önemli olan benim için sahada oynamaktır. Sahanın sağında ya da solunda veya orta bölgede oynamak sorun değil. Hocam nerede görev verirse orada oynamaya çalışırım. Ersun Yanal'la 2.5 yıldır beraber çalışıyoruz. Yapmam gerekenler üzerine sürekli kendisiyle diyalog halindeyiz" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ