MENÜ

Orduspor tam gaz çalışıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sezon hazırlıklarını Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Orduspor tam gaz çalışıyor

Teknik Direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmana hafif sakatlığı bulunan Michel Landel ve mide kanaması geçiren Gökhan Meral katılmadı. Bilal Türkgüler ile Souleymana Tandia ise hafif koşu yaptı. Antrenmanda oyuncular, koşunun ardından kondisyon çalışması gerçekleştirdi. İdman, ayak tenisiyle sona erdi.

Haberin Devamı

Kulüp Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başı olmasına rağmen oyuncuların ortaya koydukları istek ve arzudan memnun olduklarını söyledi. Hazırlıkların iyi gittiğini ifade eden Karaağaç, şöyle konuştu:

"Sadece bazı oyuncularımızda ufak sakatlıklar var. Landel’i dinlendiriyoruz. Onun dışında Souleymana Tandia’nın sakatlığı vardı, büyük ölçüde geçti ve hafif koşulara başladı. Gökhan Meral arkadaşımız maalesef mide kanaması geçirdi. Son yapılan sağlık kontrollerinde ortaya çıktı. Daha önce Gökhan kardeşimiz yine böyle mide kanaması geçirmiş, ama bunu bizlere söylemedi. Tedavisi devam ediyor. Duruma göre devam edip etmeme konusu netleşecek."

Yeni sezonda sahada çok farklı bir Orduspor olacağını vurgulayan Karaağaç, "Koşan, mücadele eden ve her zaman isteyen bir takım yaratacağız. Artık aldığımız oyuncuları yıldız yapmak istiyoruz. Transferdeki ölçümüzde bu oldu zaten. İnşallah ligin ilk maçı olan Kayserispor karşısında sahada çok iyi bir Orduspor olacak." ifadesini kullandı.

YORUM YAZ