MENÜ

Konya'da Marica şov

Getafe'den Marica'yı kadrosuna katan Torku Konyaspor, flaş transferine dün imzayı attırdı. Djalma'nın da sözleşmesi uzatıldı. Başkan, taraftara bir de kaleci sözü verdi

Konya'da Marica şov

Transferin bu sezonki en hareketli takımı kuşkusuz ki Konyaspor... Uzun süredir peşinde olduğu Djalma’yı bir sezonluğuna daha kadrosuna katan Yeşil-Beyazlılar’ın son bombası Ciprian Marica oldu. Önceki gün şehre gelen Rumen forvetle dün resmi sözleşme imzalandı. Dedeman Otel’de yapılan imza törenine Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve yöneticiler katıldı. İlk olarak geçen yıl Torku Konyaspor’da forma giyen ve başarılı performans sağlayan Djalma Compos’un kiralık sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Daha sonra da Marica, kendisini 2 yıllığına Konyaspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sıra kalecide

Başkan Ahmet Şan törende hayli mutluydu. Şan, “Böylelikle santrfor ve forvet mevkiindeki eksiklerimizi tamamlamış olduk. Marica’nın Avrupa takımlarındaki başarısı ortada. İnşallah bu başarısını Torku Konyaspor’da da sürdürür. Kaleci eksiğimizi de önümüzdeki günlerde tamamlayacağız. Böylelikle sezona güçlü bir şekilde başlayacağız” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ