MENÜ

Kıran kırana voleybol maçı

Topuk Yaylası'ndaki sabah idmanının iptal edilmesi üzerine futbolcular dün dağda kurulan voleybol sahasında kıran kırana maç yaptı.

Kıran kırana voleybol maçı

Emre, Volkan, Mehmet Topal ve Ertuğrul'dan kurulu ekibin, Selçuk, Mert, Caner ve masör Ata'dan oluşan takıma karşı yaptığı mücadele büyük ilgi gördü. Kaleciler Mert ve Volkan, kaledeki çevikliklerini voleybolda da gösterdi. Mehmet Topal'ın pasları ve blokları, diğer takımda ise Caner ile Selçuk'un klas hareketleri büyük alkış topladı. Hakem olmadığı için yapılan çizgi hataları ve saha ihlalleri ise tatlı sert tartışmaların yaşanmasına sebep olurken maçı Caner ve ekibi 3-1 kazandı. Öte yandan futbolcuların isteği ve Başkan Aziz Yıldırım'ın onayı doğrultusunda Topuk Yaylası'nın bir bölümü Plaj Voleybolu sahasına dönüştürüldü. Kamyonlarla getirilen deniz kumları sahaya yayıldı ve tesis maç oynamaya hazır hale getirildi.

Cağ kebabı ziyafeti

Neşeli geçen Topuk Yaylası Kampı'nda yemekler de tam futbolcuların beğenecekleri türden... Kampta hizmet veren aşçılar, dün dışarıya kurdukları tezgahlarda, teknik heyete ve oyunculara ziyafet verdi. Menüdeki mehşur Cağ kebabıbıyla karınlarını doyuran Sarı-Lacivertliler, bu lezzete tam not verdi.

İşte tavlanın kralları

Oyuncular, boş zamanlarını tavla oynayarak değerlendirirken, bu sporun ustaları Bekir İrtegün, Caner Erkin ve Selçuk Şahin! Aralarında yaptıkları iddialı maçlarda rakiplerine oyun vermeyen bu yenilmez üçlünün egemenliği hâlâ sürüyor.

Taraftarlar sahaya girdi

Taraftarlar, pazar gününü fırsat bilip Topuk Yaylası'na dün akın etti. Ancak idmanın iptal edilmesi, Fenerbahçeliler'i geri döndürmedi. Voleybol oynayan oyunculara sevgi gösterilerinde bulunuldu. İki taraftar dayanamayıp, sahaya atlayınca, saha görevlileri yetersiz kaldı. Jandarma devreye girip, olaya müdahale etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ