MENÜ

İşte yeni transfer!

Lig bitmeden şehri terk etti, yönetim tarafından üzeri çizildi. Takım bulması istenen Fransız, Halilhodzic'in gelişiyle affedildi. Bambaşka bir Malouda olacağının sözünü veren yıldız oyuncu, dört gözle yeni sezonu beklemeye geçti.

İşte yeni transfer!

İbrahim Hacıosmanoğlu, ilk transfer bombasını onunla patlatmış, taraftarlar arasında büyük heyecan yaratmıştı. Gösterdiği disiplinsiz davranışlar ve istikrarsızlığı ise ligin ortalarına doğru hayal kırıklığına dönüşmüştü. Aldığı yıllık ücreti de gözönünde bulunduran yerel basın adeta eleştiri oklarını onun üzerinde toplamıştı. Hami Mandıralı tarafından ilk başta kulübeye mahkum edilen ardından da kadro dışı bırakılan 34 yaşındaki oyuncunun ligin tamamlanmasını beklemeden şehri terk etmesi bardağı taşıran son damla olmuştu. Yönetim Fransız’la köprüleri atmış kendisinden kulüp bulmasını bile istemişti. Halilhodzic’in gelişiyle birlikte her şey değişti. Bosnalı hoca hem Colman hem de Malouda’nın umut ışığı oldu. “Kampa kadar bekleyelim ondan sonra karar veririz” diyen deneyimli çalıştırıcı kesin kararını verdi.

Kampın neşe kaynağı

Avusturya’daki yurt dışı kamp çalışması kadrosuna dahil edilen Malouda, geride kalan sezonun tam tersi bir görüntü çiziyor, yönetimin gönlünü şimdiden almaya başlıyor. Çift kale maçlardaki hırsı ve çalışkanlığıyla parlayan deneyimli futbolcu, Halilhodzic’in değişilmezleri arasında yer almaya başladı. Fransız’ın arkadaşlarıyla olan ilişkisi ve idmanlardaki neşeli tavırları, Vahid hocanın hoşuna gidiyor. Yönetimden takımda kalmasını isteyen Halilhodzic, golcü oyuncuyu ilk 11’e monte etmesi düşünülüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ