MENÜ

Galatasaray'da iki flaş gelişme

Yeni sezona 4. yıldız parolası ile başlacak olan Galatasaray'a 2 yıldız futbolcu mesaj gönderdi.

Galatasaray'da iki flaş gelişme

1- BALOTELLI

İnstagram’da Aslan fotoğrafı paylaştı Galatasaraylı taraftarlar çıldırdı


Takımın Takımın başına Cesare Prandelli geldi, Olcan Adın imzayı attı, yurt dışı kamp çalışmaları başladı... Ancak Sarı-Kırmızılı taraftarların aklı fikri yabancı transferinde. Gündemde birbirinden önemli yıldızlar var. Taraftarlar, sabırsızlıkla gelecek yeni ‘çilekleri’ bekliyor. Tam da böyle dönemde Mario Balotelli’nin Instagram hesabından paylaştığı aslan fotoğrafı, Sarı-Kırmızılı taraftarları bir anda heyecanlandırdı. Dünyaca ünlü İtalyan yıldız, paylaştığı fotoğrafa, “Orman kuralları. Aslan, hem kendisinin hem de ormanın kralı. Güzel hayvan. Onu seviyorum” yorumunu yazdı. Balotelli’nin bu fotoğrafına, Galatasaraylılar kısa sürede Türkçe, İtalyanca ve İngilizce olarak yüzlerce yorum yaptı. Birçok kişi Balotelli’ye, Cim Bom’un sembolünün de aslan olduğunu hatırlattı. “Galatasaray”, “Seni bekliyoruz”, “Galatasaray’a gel”, “Türkiye’ye hoşgeldin Balo. Seni seviyoruz”, “Seni Galatasaray’da görmek istiyoruz Balo. Çünkü Galatasaray, aslanların takımı” gibi yüzlerce yorum yapıldı.

Ünal Aysal çok istiyor

Mario Balotelli, Roberto Mancini döneminden beri Sarı-Kırmızılı ekibin gündemine geliyor. Son olarak İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli’nin de Cim Bom’un başına geçmesinin ardından, yıldız futbolcuyla ilgili iddialar daha da artmıştı. Ünal Aysal’ın da Balotelli’yi Galatasaray’da görmeyi çok istediği biliniyor. Eğer Wesley Sneijder 20 milyon Euro’ya satılırsa, İtalyan golcünün transferi için resmi girişimler yapılması bekleniyor.

2- GÖKHAN İNLER


“Türkiye’ye tatile geldim” dedi ama İtalyan basınına göre ziyaretin amacı bambaşka!


Galatasaraylılar’ı heyecanlandıracak bir iddia da İtalyan basını tarafından ortaya atıldı. Napoli’nin Türk asıllı İsviçreli yıldızı Gökhan İnler, İstanbul’a geldi. Basın mensuplarının kendisine yönelttiği ısrarlı soruları, “Tatil için buradayım” diyerek geçiştirdi. Ancak İtalyan medyasına göre Gökhan’ın Türkiye ziyaretinin amacı bambaşka. Yıldız futbolcunun Galatasaray ile masaya oturmak için Türkiye’de bulunduğu öne sürüldü. Prandelli’nin yakından tanıdığı ve çok beğendiği Gökhan İnler’i mutlaka kadrosunda görmek istediği belirtildi. Daha önce Türkiye’de futbol hayatını sürdürmeye sıcak bakmadığını belirten Gökhan’ın Prandelli nedeniyle bu kez fikrini değiştirdiği kaydedildi. Ancak 30 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağlamak yeterli değil. Sarı-Kırmızılılar’ın Napoli’yi de ikna etmesi gerekiyor. İtalyan ekibinin, 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gökhan İnler için kapıyı 10 milyon Euro’dan açması bekleniyor. Eğer İtalyan medyasının Gökhan için ortaya attığı iddialar doğruysa, önümüzdeki günlerde Galatasaray Yönetimi sürpriz bir Napoli ziyareti yapabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ