MENÜ

‘Forvet almadan gelmeyeceğim'

Vahid hoca çok istiyor, başkan harıl harıl çalışıyor. Golcü için gözleri yollarda olan Bosnalı çalıştırıcıya Hacıosmanoğlu müjdeyi verdi: “Forvet almadan kampa gelmeyeceğim”

‘Forvet almadan gelmeyeceğim'

Vahid Halilhodzic, gerek Cezayir Milli Takımı’nın başındayken izlediği maç kasetleri gerekse takım üzerinde edindiği bilgiler yönünde forvet takviyesini kaçınılmaz kılmıştı. Sürekli başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan golcü transferi talep eden Bosnalı çalıştırıcıya müjde niteliğinde haber geldi. Her türlü fedakarlığı gerçekleştirerek hatta Cezayir’i bırakmasından sonraki süreçte devlet büyüklerinin özel ricasını kırarak, Trabzon’a gelen Halilhodzic’in bütün isteklerini başkan uygulamaya çalışıyor, adeta gece gündüz transfer komitesiyle toplantılar yapıyor. Bunların başında ise forvet transferi geliyor. Hocayla önceki gün telefonda konuşan Hacıosmanoğlu’nun, pazarlıklarda sona yaklaştığı ve en az 1 hafta içinde işlerin resmiyete döküleceğini söyledi.

‘1 haftaya oradayım’


Vahid hocanın hesapsızca ve plansızca transfer istemediğini de söyleyen başkan, “Merak etmeyin kampa forvet oyuncusuyla geleceğim” dediği öğrenildi.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ