MENÜ

Fikret Orman: Feyenoord'a yetişecek

Siyah-Beyazlılar'ın 1 numarası Fikret Orman, transfer konusunda ağırlığı 10 numaraya verdiklerini söyledi. Orman, "Çalışmalarımızı takım içindeki dengeleri bozmayacak şekilde yürütüyoruz. Bu doğrultuda ilk hedefimiz, transferi Feyenoord maçına yetiştirmek" dedi

Fikret Orman: Feyenoord'a yetişecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlılar'ın İngiltere kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın transfer gündeminden, yapımı süren Vodafone Arena'ya kadar birçok konuda açıklama yapan Orman, ek olarak yönetim olarak hazırladıkları projelerden de bahsetti. İlk olarak taraftarın merakla beklediği orta alan transferini değerlendiren Orman, "Takımda en büyük eksik 10 numara. Basında ismi yazılan oyuncuların dışında da görüştüğümüz futbolcular var. Çalışmalarımızı takım içindeki dengeleri bozmayacak şekilde yürütüyoruz. İlk hedefimiz, transferi Feyenoord maçına yetiştirmek. Eğer başaramazsak bu görevi Oğuzhan üstlenecek" dedi.

'Rakiplerimiz kötü yönetiliyor'

İnönü Stadı'nın yenilenmesi konusunda anlaştıkları Vodafone'la, birçok alanda ortak olarak çalışacaklarını söyleyen Orman, "Bu markanın Türkiye'de 1200'e yakın mağazası var. Bunların tamamında ilerleyen süreçte Beşiktaş forması satılacak, kulübe büyük katkı sağlanacak" diye konuştu. Stat inşaatının uzun sürmesine de değinen Orman, "Stat konusunda oldukça geç kaldık. 10 sene önce yapmamız gerekiyordu. Bu yüzden diğer takımlarla aramızda gelir kaybı var. Onlar statlarından yıllık 100 milyon TL kazanıyorlar, biz ise 20 milyon... Buna rağmen aramızda büyük bir uçurum yok. Çünkü rakiplerimiz kötü yönetiliyor” dedi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ