MENÜ

Felipe Melo: Geldiğimden beri zaten kaptanım

Basın toplantısı düzlenleyen Felipe Melo, Sabri'nin kadro dışı bırakılmasının ardından kaptanlık beklentisi olup olmadığı yönündeki soruya, “Kaptanlık lider olmaktır. Ben zaten geldiğim günden beri takımın kaptanlarından biri olduğumu düşünüyorum” yanıtını verdi.

Felipe Melo: Geldiğimden beri zaten kaptanım

Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı, kampta basın toplantısın düzenledi. Hem önemli açıklamalar yaptı, hem de sorulara içtenlikle yanıt verdi. Felipe Melo, çok iyi bir tatil dönemi geçirdiğini söyleyerek, “Şimdi de güzel bir kamp dönemi geçiriyorum. Bunun temposunu bildiğim için tatilde de iyi hazırlandım” dedi.

‘Prandelli en iyisi’

Yıldız futbolcu, “Prandelli’yi tanıyan biri olarak, onu biraz anlatır mısın?” sorusuna, “Onu bekleyip görmeniz lazım. Kesinlikle fark yaratacaktır. Prandelli, şu ana kadar çalıştığım teknik adamlar arasında ilk sırada yer alır. Onu konuşmak için saatler yetmez. Onun hakkında sabaha kadar konuşabilirim” yanıtını verdi. Sarı-Kırmızılılar’da çok mutlu olduğunu dile getiren Sambacı, “Kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum. Ancak bu konuda kararı başkan verir. Benim için tarihe geçmek önemli ama bunu kupalarla, şampiyonluklarla yapmak istiyorum. Şu anki ilk hedefim de dördüncü yıldızla tarihe geçmek” diye konuştu.

‘Kupa yine bizim olacak’

Felipe Melo, Fenerbahçe ile oynanan son maçta tartışma yaşadığı ve kırmızı kart görerek oyundan atılan Emre Belözoğlu hakkında ise konuşmak istemediğini belirterek, “İki kez onları yenerek Süper Kupa’yı kazandık. Yine kazanmak istiyoruz” dedi. “Sabri’nin kadro dışı kalması sonrası kaptanlık beklentin var mı?” sorusuna ise Felipe Melo, “Kaptanlık lider olmaktır. Ben zaten geldiğim günden beri takımın kaptanlarından biri olduğumu düşünüyorum” cevabını verdi.

‘Gazze için dua ediyorum’


“Gazze’deki olaylar için sosyal medyadaki sayfamda ‘Çocuklar uyurken sessiz olunur, ölürken değil’ yazdım. Benim dört tane çocuğum var. Gazze’de haksız yere ölen çocuklar ve yaşlı insanlar var. Şu anda yapılması gereken Galatasaraylı futbolcu ya da vatandaş olarak, oradaki insanlar için dua etmek. Timsenin şüphesi olmasın ki sürekli Gazze’deki insanlar için dua ediyorum. Bu olay çok üzücü.”

‘Diego yakın arkadaşım ama...’


“Diego Ribas ve eşiyle ailecek görüşüyoruz. Kendisiyle çok iyi arkadaşım. Aynı şekilde benim eşim de onun eşiyle çok iyi arkadaş. Kendisi saha dışında dostum. Ama saha içinde bu değişecektir. Sahaya çıktığımızda her şey farklı olacak.”

‘Bir fotoğraf çok şey anlatır’

“Türkiye Kupası’nu kazandıktan sonra ödül töreninde Yıldırım Demirören’in elini sıkmamam konusunda çok fazla yoruma gerek yok. Bazen bir fotoğraf çok şeyi anlatır ve bin kelimeye bedeldir. O gün o fotoğraf her şeyi anlattı.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ