MENÜ

Diego harikalar diyarında

Sarı-Lacivertliler'in yeni yıldızı Diego Ribas, Türkiye'de kendisini gerçek bir süperstar gibi hissediyor. Sambacı, İstanbul'a ayak bastığından beri gördüğü ilgiden dolayı camiaya tam anlamıyla hayran kalmış durumda.

Diego harikalar diyarında

Fenerbahçeliler Günü'ndeki etkinlikleri de meraklı gözlerle takip ettiğini belirten Diego, "Bu ne sevgi, bu ne aşk. Muhteşem bir kulübe geldiğimin farkındayım. 4. yıldızı takmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Diego Ribas, Fenerbahçe'de kariyerinin ilklerini yaşamaya devam ediyor. Türkiye ayak bastığı günden bu yana karşılaştığı sevgi ve gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Diego, kendisine gösterilen ilgiden çok memnun kalmıştı. Taraftarların desteğine hayran kalan Brezilyalı oyuncunun imza törenine, bizzat Başkan Aziz Yıldırım da katılmıştı. Yıldırım'ın kendisinden çok şey beklediği Diego, başkanla birlikte son dönemin moda fotoğrafı olan 'selfie' pozunu vermiş ve çok mutlu olmuştu. Daha önce Werder Bremen, Juventus ve Atletico Madrid gibi önemli ekiplerin formasını giyen yıldız oyuncu, Türkiye'de kendisini gerçek bir süperstar olarak hissediyor. Kulübün tesislerine hayran kalan Diego, her fırsatta camiaya övgüler yağdırıyor.

'Çok yardımcı oluyorlar'

Özellikle 19 Temmuz günü saat 19.07'de gerçekleştirilen Fenerbahçeliler Günü'ndeki etkinlikleri hayretle izlediğini belirten Diego, "Bu ne sevgi, bu ne aşk. Şiddetli yağmura, yoğun sise ve katedilmesi gereken kilometreler olmasına rağmen, taraftar bütün güçlükleri yenip, Topuk Yaylası'na geldi. O anda çok muhteşem bir kulübe geldiğini anladım" dedi. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Fenerbahçe'nin kendi imkanları ile yapıldığını öğrendiğinde ise Yıldırım'a büyük bir hayranlık duyduğunu belirten yıldız futbolcu, "Beni taraftar başta olmak üzere, teknik heyet, futbolcu arkadaşlarım ve yöneticiler çok büyük bir misafirperverlikle karşıladı. Ben de dördüncü yıldızı göğsümüze takmamız için elimden geleni yapacağıma şimdiden tüm camiaya söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ