MENÜ

Şaban Yıldırım: Hedefimiz üst lige çıkmak

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, "Üst ligi hak eden bir kulüpteyiz. İnşallah sezon sonunda bu hedefe ulaşırız" dedi.

Şaban Yıldırım: Hedefimiz üst lige çıkmak

Yıldırım, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, transfer çalışmalarında forvet hattına yoğunlaştıklarını söyledi. İnegölspor’un zor bir grupta yer aldığını ifade eden Yıldırım, "Yukarısı için iddialı olan çok sayıda takım var ama biz kendimize bakıyoruz. İyi takım olmaya çalışacağız. İyi takım olursak birçok zorluğu aşabiliriz. İnegölspor’un birçok avantajı var. Biz o avantajları değerlendirmeye çalışacağız. Üst ligi hak eden bir kulüpteyiz. İnşallah sezon sonunda bu hedefe ulaşırız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Takımda sadece forvet olarak Mümin Aysever’in bulunduğunu belirten Yıldırım, "Mümin’in bizim takımımızda olması rahatlatıyor. Adet olarak orada eksiğimiz var. Bir tane daha kaliteli bir santrafor düşünüyoruz. Arayışlarımız sürüyor. Yönetici arkadaşlarımız o konuda çalışma yapıyor" dedi. Yeni dönemde Metin Akan ve Gökhan Güleç’in planları arasında olmadığını ifade eden Yıldırım, "Gökhan Güleç futbolu bırakıyor. Metin de planlarımıza dahil değil. Biz aç oyuncu arıyoruz. Heyecanını yitirmemiş oyuncu bakıyoruz. Metin iyi bir oyuncuydu ama geçen sene sıkıntılar yaşamış ama bu yıl aramızda olmayacak" ifadesini kullandı.

ŞABAN YILDIRIM İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ