MENÜ

Marica ve Djalma imzayı attı

Torku Konyaspor, Romanyalı golcü oyuncu Ciprian Andrei Marica'yı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Marica ve Djalma imzayı attı

Geçen sezon yeşil-beyazlı ekibin formasını giyen Djalma Campos da, sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Dün gece özel uçakla Konya'ya gelen ve havalanında Torku Konyaspor taraftarının coşkulu bir şekilde karşıladığı Romanyalı Ciprian Andrei Marica, kendisini yeşil-beyazlı renklerine bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Dedeman Otel'de yapılan imza törenine Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve yöneticiler katıldı.

İlk olarak geçen yıl Torku Konyaspor'da forma giyen ve başarılı performans sağlayan Porto'dan kiralanan Djalma Compos, sözleşmesini imzaladı. Ardından da son olarak La Liga ekiplerinden Getafe forması giyen Romen futbolcu 29 yaşındaki Ciprian Andrei Marica, kendisini yeşil- beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Romen oyuncu ile 2 yıllığına anlaştıklarını belirten Başkan Ahmet Şan, ''Torku Konyasporumuz, Romen santrafor Ciprian Andrei Marica ile 2 yıllığına anlaştı. Böylelikle santrafor ve forvet mevkiindeki eksiklerimizi tamamlamış olduk. Marica'nın Avrupa takımlarındaki başarısı ortada. İnşallah bu başarısını Konyasporumuzda da sürdürür. Kaleci eksiğimizi de önümüzdeki günlerde tamamlayacağız. Böylelikle sezona güçlü bir şekilde başlayacağız.''dedi.
Torku Konyaspor'a gelmekten mutlu olduğunu belirten Marica, Torku Konyaspor'u gelecek yıl Avrupa liglerinde görmek istediğini ve bunun içinde çaba göstereceğini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ