MENÜ

Kenny Sansom'dan samimi sözler!

Arsenal ve İngiliz milli takım solbeki Kenny Sansom, futbolu bıraktıktan sonra içki ve kumar alışkanlığını bir türlü yenemediğini Star on Sunday gazetesine anlattı.

Kenny Sansom'dan samimi sözler!

Kenny Sansom, "O kadar kötü bir durumdaydı ki kimse yardım etmediği gibi bana selam vermemeye başladı. Çok hata yaptım.Şu anda kuvvetliyim.Kendime güvenim geri geldi.Şu anda herşeye yeniden başla deseler hazırım. Hayattan gereken dersi aldım." sözleriyle durumunu anlattı.

Kenny dört aydır inşaatlarda çalışıyor. Onu hala tanıyanların olduğunu söylüyor. Geçenlerde 16 yaşında bir genç yanıma geldi ve 'Kenny diğer arkadaşlarım söyledi senin futbol kariyerin olduğunu doğru mu?' diye sordu. 'Neler söylediler ne duydun arkadaşlarından' diye sordum. 'Senin Arsenal ve İngiliz milli takımında oynadığını söylediler doğru mu?' dedi. "Doğru evladım, 86 kere İngiliz milli takımında oynadım.'. 'Neden futbolu bırakıp inşaatlarda çalışmaya başladın' deyince gülmeye başladım.

Kenny Sansom, İngiliz milli takımında hala en çok milli formayı giyen futbolcu ünvanını taşıyor. Crystal Palace, QPR, Newcastle ve Evertonda forma giydi. "Evimi kaybettikten sonra hiç param kalmamıştı. Club Wembley'de part time iş verdiler. Bana yetmiyordu. 4 ay önce inşaat işlerinin sahibi Mark Coote ile tanıştım. Bana şans verdi ve hayatım değişti. Arsenal bana çok yardım etti. En kısa zamanda tekrar Arsenal'e dönüp stadı gezmek isteyenlere rehberlik yapmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Sansom, "Üç ay ömrü kalan bir hayranımla tanıştım. 'Seninle tanışmak hayatımın en mutlu günü oldu' dedi, kendimi tutamayıp ağlamaya başladım. Şu anda herşey geride kaldı ve kaybettiğim zamanı geri getirmeye çalışıyorum." sözleriyle konuşmasını tamamladı.

MİNİ YORUM


Senelerdir tanırım Kenny Sansom'ı. En son Emirates'te Arsenal-Spurs maçında basın tribününde karşılaştım. Çok sarhoştu ve benden tribüne çıkmamamı maçı onunla birlikte televizyondan seyretmemi istedi. Arsenal 1-0 öne geçince önce o ağlamaya başladı ardından ben. Şu anda onu karşılaştırmak gerekirse Ashley Cole ve Stuart Pearse karışımı son derece süratli bir futbolcuydu diyebilirim. Hoşgeldin Kenny Sansom. Güzel Arsenalli.

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ