MENÜ

Kastamonu Belediyespor, Çisem Öztabak ve Dilvin Şenoğlu'nu kadrosuna kattı

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Kastamonu Belediyespor, Çisem Öztabak ve Dilvin Şenoğlu'yla sözleşme imzaladı.

Kastamonu Belediyespor, Çisem Öztabak ve Dilvin Şenoğlu'nu kadrosuna kattı

Kulüp Başkanı Mustafa Uğur Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüklerini söyledi. Çalışmalar kapsamında 2 oyuncuyla daha anlaştıklarını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Sağ kanat oyuncusu Çisem Öztabak (19) ve sağ oyun kurucu Dilvin Şenoğlu (22) yeni sezonda, takımımız için mücadele edecek. Arkadaşlarımız, genç ve yetenekli. Yabancı oyuncularla da transfer için çalışmalarımız sürüyor. Kaleci Olesia ile de büyük ölçüde anlaştık gibi, kampa geldiği zaman sözleşme imzalayacağız. Takımda 16 sayısını bulmak istiyoruz yedeklerle. Bugün sözleşme imzaladığımız oyuncularımıza ’hayırlı olsun’ der, yeni sezonda başarılarının devamını dilerim."

Şenoğlu da hocaların yardımıyla iyi bir sezon geçireceğini düşündüğünü aktararak, "Osman Hoca’nın takıma gelmesi çok iyi olmuş, iyi bir hocadır. Takım için elimizden geleni yapacağız ve ilk 5’e yükseleceğiz inşallah" diye konuştu. Öztabak da inanmanın başarmanın yarısı olduğunu dile getirerek, bu yılki kadroya inandığını ve güzel sonuçlar elde edeceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından, oyuncular bir yıllık sözleşmeye imza attı.

YORUM YAZ