MENÜ

Emre Can sakatlandı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Türk asıllı Alman futbolcusu Emre Can, takımının Preston North End ile oynadığı ve 2-1 kazandığı hazırlık karşılaşmasında sakatlandı.

Emre Can sakatlandı

Liverpool formasıyla ilk maçına Preston North End deplasmanında çıkan 20 yaşındaki futbolcu, mücadelenin 20. dakikasında adalesindeki çekme nedeniyle oyuna devam edemedi ve yerini Jordon Ibe’ye bırakmak zorunda kaldı. Emre Can, "Kırmızılar"ın hafta içinde Danimarka ekibi Bröndby ile oynadığı hazırlık maçında ise ayak bileğindeki hafif sakatlık sebebiyle forma giyememişti.

Karşılaşmanın ardından Emre Can’ın sakatlığı hakkında bilgilendirmede bulunan teknik direktör Brendan Rodgers, futbolcunun hafif bir sakatlık yaşadığını ve önlem amacıyla oyuncu değişikliğine gittiklerini belirtti. Emre Can’ın performansına da değinen Rodgers, "Genç Emre harika bir oyun çıkardı. Güçlü ve hızlı bir oyuncu. Top ayağındayken iyi işler yaptı" değerlendirmesinde bulundu.

İngiltere 3. Futbol Ligi (League One) ekibi Preston North End karşısında Josh Brownhill’in golüyle yenik duruma düşen Liverpool, Suso ve Kristoffer Peterson’un golleriyle maçtan 2-1 galip ayrıldı.
"Kırmızılar", Emre Can’ı yeni sezon öncesi Alman ekibi Bayer Leverkusen’den yaklaşık 10 milyon sterlin bonservis bedeliyle transfer etmişti.

Öte yandan, Premier Lig’in diğer şampiyonluk adaylarının hazırlık maçlarında, Chelsea, 4. lig takımı Wimbledon’ı 3-2’lik skorla geçti, Arsenal ise amatör lig ekibi Boreham Wood’u 2-0 mağlup etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ