MENÜ

Cenk Demirel ve Emre Pehlivan, İnegölspor'da

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Tepecikspor'dan Cenk Demirel ile Kızılcahamamspor'dan Emre Pehlivan'ı transfer etti.

Cenk Demirel ve Emre Pehlivan, İnegölspor'da

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulübün yönetim kurulu üyesi Hamit Haraslı, Tepecikspor’dan sağ bek Cenk Demirel ile Kızılcahamamspor’dan sol açık Emre Pehlivan’ı kadrolarına kattıklarını söyledi. Genç oyuncuların İnegölspor’a gelecekte faydalı olacağını ifade eden Haraslı, "İnegölspor olarak iki değerli sporcuya daha bugün imzalarını attırıyoruz. Bursaspor altyapısında yetişen ve daha sonra Körfez Belediye ile Kızılcahamamspor’da futbol oynayan Emre kardeşimizle anlaşmaya vardık. Ayrıca Tepecikspor’dan transfer ettiğimiz ve sağ bek mevkisinde oynayan Cenk Demirel kardeşimiz de bugün İnegölspor’la sözleşmeyi imzaladı. Kendisine de hayırlı olsun diyoruz. Hocamızın istekleri doğrultusunda bu transferleri gerçekleştirdik" dedi.

Haberin Devamı

Haraslı, Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdürdüklerini kaydederek, "1-2 oyuncu takviyemiz daha olacak ve muhtemelen bu takviyelerle transferi kapatmış olacağız. Üst liglerden de görüşme yaptığımız futbolcular var ancak acele etmiyoruz" diye konuştu. Emre Pehlivan ise İnegölspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "İnegölspor’la 1-2 haftadır görüşmelerimiz sürüyordu. İki tarafın da istediği bir transfer oldu" ifadelerini kullandı. Cenk Demirel de hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

CENK DEMİREL İSTATİSTİKLERİ

EMRE PEHLİVAN İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ