MENÜ

Sivas'ın yeri Avrupa

UEFA'nın 1 yıl men cezası verdiği Yiğidolar'da Kral Aatif'tan taraftarı umutlandıran sözler: Çok üzgünüz. Hakkımız elimizden alındı ama şimdi bunu unutmak gerek. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıp, taraftarımıza o Avrupa mutluluğunu yaşatacağız.

Sivas'ın yeri Avrupa

Sivasspor’un geçen sezon Süper Lig’de gol kralı olan yıldızı Aatif, yeni sezon öncesi duygularını FANATİK’le paylaştı. Faslı futbolcu, harika bir performansla Avrupa Kupası biletini kapmalarının ardından karşılaştıkları cezayla adeta şok olduklarını söyledi. Aatif, “Teknik ekibimiz, taraftarımız ve oyuncularla birlikte mükemmel bir sezonu geride bıraktık. Bunun sonucunda da hak ederek Avrupa Ligi’ne kalmayı başardık. Sonrasında ise UEFA, bizi kupalardan men etti. Bu kadar emek harcadıktan sonra böyle bir şeyle karşılaşmak hepimizi çok üzdü. Çünkü tüm konsantrasyonumuzu bu hedefe yoğunlaştırmıştık. Biz elbette hayal kırıklığı içindeyiz ama daha çok Sivas için üzülüyoruz. Onlara Avrupa heyecanını yaşatmak istiyorduk. Ancak duygusal davranmanın sırası değil” diye konuştu.

‘Hocamız yeter’


Kabullenmesi zor bir durum yaşadıklarını ifade eden Aatif, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biraz zor da olsa, bu cezayı unutmalı ve yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Daha önce başardıklarımızın üzerine çıkmamız gerek. Takıma gelecek takviyelerle, daha iyisini yapacağımıza inanıyorum. Çok iyi bir takımız ve Roberto Carlos gibi harika bir teknik adama sahibiz. Sivas halkını mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Sivas’ın yeri her zaman Avrupa.”

M.Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ