MENÜ

Şanslar eşit

Van Hooijdonk, Feyenoord-Beşiktaş eşleşmesini FANATiK TV'ye yorumladı:

Şanslar eşit

Hollandalı futbol adamı, “Kesinlikle zor bir kura. Her iki tarafın da tur şansının yüzde 50 olduğunu düşünüyorum. Feyenoord kilit oyuncularını kaybetti ve bir an önce buradaki açığını kapatması gerekiyor” diye konuştu.

Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve 2002 yılında ise Feyenoord'la UEFA Kupası'nı kazanan Pierre van Hooijdonk, kuranın ardından FANATİK TV'ye konuştu. Beşiktaş'ın, Hollanda temsilcisiyle eşleşmesini masaya yatıran van Hooijdonk, şansların eşit olduğunu belirtti. İşte ünlü futbol adamının kurayla ilgili düşünceleri; "Öncelikle tekrar Türkiye'ye gelme fırsatı bulacağım için çok mutluyum. Gerçekten zor bir eşleşme. Ben tur şansının her iki taraf için de yüzde 50 olduğunu düşünüyorum. İlk maçta alınacak skor kesinlikle önemli. Beşiktaş'ın çok iyi bir taraftarı var ve bu onlar için her zaman önemli bir güç. Feyenoord ise kilit oyuncularını kaybetti. İndi, Janmaat ve Pelle, takımın anahtar oyuncularıydı. Onların yerinin en kısa zamanda dolması gerekiyor.”

‘Yeni hoca, yeni sistem’

“Eğer Beşiktaş, Hollanda'daki ilk mücadeleden iyi bir sonuçla ayrılırsa, ikinci mücadele için büyük bir avantajı eline geçirir. Feyenoord'da Koeman gitti, Rutten geldi. Yeni bir hoca ve yeni bir oyun sistemi olacak. Geçen sezon şampiyonluğu kaçırdılar ve bu sezon daha büyük bir adım atmaları gerekiyor. Hangi takım turu geçerse, Play-Off'ta çok güçlü bir ekiple eşleşecek. Ancak olumsuz bakmamak gerek. Burası Şampiyonlar Ligi ve orada sadece güçlü takımlar bulunuyor.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ