MENÜ

Eskişehirspor: Oyuncu değil para isteriz

Galatasaray'ın Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'e karşılık Umut Bulut, Umut Gündoğan artı 3 milyon Euro'luk teklifi, Eskişehirspor'u cezbetmedi. Kırmızı-Siyahlılar, “Takas içeren hiçbir öneriyi kabul etmeyeceğiz” mesajı gönderdi.

Eskişehirspor: Oyuncu değil para isteriz

Sarı-Kırmızılılar’ın Tarık Çamdal ve Erkan Zengin için yaptığı müthiş teklif, dün en çok konuşulan gelişmelerden biriydi. Cim Bom, iki yıldız için Umut Bulut ve Umut Gündoğan’ın yanı sıra 3 milyon Euro da para vermeyi önerdi. Bu cazip teklifin ardından Eskişehirspor Yönetimi toplanarak, nasıl bir cevap verileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Toplantıdan çıkan karar, hemen Galatasaray’a iletildi. Sarı-Kırmızılılar’a, “Oyuncularımızı takas karşılığı vermeyi düşünmüyoruz. Kulübümüzün ihtiyaçları ve menfaatleri gereği, sadece para içeren tekliflere açık olacağız” mesajı gönderildi.

Erkan’dan vazgeçildi

Eskişehirspor’un teklif verdiği bu cevap sonrasında Galatasaray Yönetimi bundan sonra izlenecek yol haritasını belirledi. Sarı-Kırmızılılar, Erkan Zengin’den vazgeçti. Tamamen Tarık Çamdal’a yöneldi. Eskişehirspor, genç futbolcu için kapıyı 5 milyon Euro’dan açıyor. Galatasaray ise 3.5 milyon Euro vererek Tarık’ı kadroya katmak istiyor. Ünal Aysal’ın önümüzdeki günlerde Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ile yeniden bir araya gelerek yeni teklifi sunacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı ekibe gitmeyi çok isteyen Tarık ise kulüplerin anlaşmasını dört gözle bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ