MENÜ

van Hooijdonk, Beşiktaş'ın rakibi Feyenoord'u değerlendirdi

Hollanda'nın ve Feyenoord'un efsane futbolcusu Pierre van Hooijdonk, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Feyenoord'u Fanatik Tv'ye değerlendirdi.

van Hooijdonk, Beşiktaş'ın rakibi Feyenoord'u değerlendirdi

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Beşiktaş'ın rakibi Hollanda'nın Feyenoord ekibi oldu. Bir zamanlar Hollanda'nın ve Feyenoord'un formasını giyen efsane Pierre van Hooijdonk, çekilen kurayı Fanatik TV'ye değerlendirdi. Kuranın zor olduğunu belirten Hooijdonk, "İki takım için de zor bir kura oldu. Feyenoord, Hollanda'nın köklü kulüplerinden. Beşiktaş'ın taraftarına karşı İstanbul'da oynamak Feyenoord için zor olacaktır. Feyenoord, önemli oyuncularını kaybetti. Martins Indi, Janmaat, Graziano Pelle gibi kilit futbolcularını satmak zorunda kaldılar. Giden oyuncuların yerlerii dolduramazlarsa, bu onlar için sıkıntı yaratacaktır. Koeman'ın gidişi elbette Feyenoord'u etkiledi. Şimdi yeni bir hocaları var ve yeni bir sistem ve taktikle geldi bu sistemi takıma yerleştirmeye çalışıyor. İki takım için de kendi evlerinde oynayacağı maçlar kilit rol oynayacak." dedi.

'İstanbul'da olma güzel olacak'

Çekilen kuranın kendisini şaşırttığını belirten efsane oyuncu, "Şampiyonlar Ligi kurasında Feyenoord'un Beşiktaş ile eşleşmesi sürpriz oldu, yeniden İstanbul'a geleceğim için mutluyum. Orada olmak gerçekten güzel olacak." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ