MENÜ

Rize onu istiyor

Transferde nokta atışı yapmaya çalışan Yeşil-Mavililer, Murat Duruer ve Giray Kaçar'ın ardından Ceyhun Gülselam'ı gündemine aldı. Başarılı oyuncu 2 milyon TL istiyor, Karadeniz ekibi ise formül arıyor.

Rize onu istiyor

Mehmet Özdilek yönetiminde Süper Lig’e damga vurmaya hazırlanan Çaykur Rizespor, transfere yoğun mesai harcıyor. Giray Kaçar ve Murat Duruer’i kadrosuna katan Yeşil-Mavililer, orta sahayı bomba bir isimle daha takviye etmek istiyor. Karadeniz ekibinin hedefindeki oyuncu Galatasaray’dan ayrılan Ceyhun Gülselam. Eskişehir, Erciyes ve Bursaspor’un listesinde olan başarılı orta saha için Çaykur Rizespor da devreye girdi. Özellikle Bursaspor, görüşmelerde hayli mesafe kaydetmişti. Ancak edinilen bilgiye göre Galatasaray’da yıllık 1 milyon Euro’ya oynayan Ceyhun, 2 milyon TL garanti para talep ediyor. Mehmet Özdilek’in ısrarla takımına kazandırmayı planladığı 26
yaşındaki futbolcunun da Yeşil- Mavili takıma diğer tekliflere nazaran daha sıcak baktığı, fakat istediği ücrette indirime yanaşmadığı belirtiliyor.

İndirim yaparsa...

Galatasaray’ın sözleşme yenilemediği Ceyhun’un transferini şimdilik askıya alan Karadeniz temsilcisi eğer pazarlık konusunda aşama kaydederse bu transferde yeniden harekete geçecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ