MENÜ

İşte Bursaspor'un yeni sezon formaları

Bursaspor yeni sezon formalarını kulübün resmi internet sitesinden tanıttı.

İşte Bursaspor'un yeni sezon formaları

Bursaspor Kulubü resmi internet sitesinde yapılan tanıtım ve açıklama şu şekilde;

Yeşil ve Beyaz renklerin gücüyle hazırlanan 3 farklı formanın her biri, "Beyaz Mazi", "Yeşil Sevda" ve "Efsane çubuklu" olmak üzere Bursa ve Bursaspor ile özdeşleşen değerlere atfediliyor.

“2014- 2015 Beyaz Mazi”

Tertemiz bir geçmişin izlerine vurgu yapılan beyaz renk ağırlıklı formamızda gri tondaki figürlerde tasarıma hareketlilik katıyor. Gücünü mazisinden alan Bursaspor’umuz değerleriyle nesilden nesile her zaman temiz futbolun sembolü olarak anlatılacak.

“2014- 2015 Yeşil Sevda”

“Bursasporluluk bir sevdadır” anlayışı ile tasarlanan bu formamız yeşil rengin büyüsünü taşıyor. Yılların yeşil renk alışkanlığının beyaz figürlerle bütünleştiği “Yeşil Sevda” ile rakiplerin karşısında Bursaspor ruhu yansıtılacak.

“2014- 2015 Efsane Çubuklu”

Geçmişten günümüze Bursaspor’umuzun en görkemli formaları arasında yer alan çubuklu formamız bu sezonda da gücümüz olacak. Geleneksel formamız niteliğindeki “Efsane Çubuklu” ile futbolcularımız zaferden zafere koşarken, onurlu ve gururlu bir duruş sergilemeyi de sürdürecekler.

“Şehrinin renklerine bürün” sloganıyla yarından itibaren satışa sunulacak 2014- 2015 yeni sezon formalarımızı taraftarlarımız Bursastore mağazalarımızdan ve internet ortamında www.bursastore.com’dan alabilecekler.

Beyaz Mazi ve Yeşil Sevda formalarımız 85 TL , Efsane Çubuklu formamız ise 90 TL'den satışa çıkacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ