MENÜ

İşte Sivas'ın forveti: Henty

İnzaghi üstünü çizdi, Yiğidolar harekete geçti. Milan'ın gözden çıkardığı Ezekiel Henty adım adım Sivas'a geliyor. İtalyan ekibi, 21 yaşındaki forveti kiralık olarak vermeye hazır. Ancak Kırmızı-Beyazlılar, işi bonservisiyle bitirmek istiyor.

İşte Sivas'ın forveti: Henty

UEFA’nın verdiği 1 yıl men cezasıyla Avrupa umutlarını gelecek sezona bırakan Sivasspor, transferde ince eleyip sık dokuyor. Yerli piyasasında Musa Sinan, Batuhan Karadeniz, Serdar Özkan, Berk ve Kerem Bülbül gibi isimleri kadrosuna katan Yiğidolar, yabancı transferinde de bomba patlatmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın bitirmek üzere olduğu ismi FANATİK açıklıyor: Ezekiel Henty... İtalyan devi Milan’ın geçen sezon Serie B takımlarından Perugia’ya kiralık gönderdiği Nijeryalı forvet, Sivas’tan gelen teklifi kabul etti. Yönetim, şu an 21 yaşındaki oyuncunun kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Görüşmeler olumlu bir şekilde sürüyor.

Açıklanmıyor çünkü...

Milan’ın yeni hocası İnzaghi’nin, “Kiralık olarak gönderilsin” dediği forvet için Sivasspor’un düşüncesi farklı. Çünkü Sivasspor, teknik direktör Roberto Carlos’un da onay verdiği ve takımında görmek istediği Henty’yi bonservisiyle almayı planlıyor. Taraflar arasında küçük pürüzler bulunduğu için resmi açıklama yapılmıyor. Transferin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Tel Aviv için karar zamanı

İsrail Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Maccabi Tel Aviv’in, takımın genç forveti Ahmet Aras için Yiğidolar’ın kapısını çalması gündeme bomba gibi düşmüştü. Geçen sezon attığı 17 golle PTT 1. Lig’e damga vuran başarılı oyuncuya talip olan kulübün yetkilileri önümüzdeki günlerde Sivasspor’a resmi teklifini yapacak. Oyuncunun menaceri Enver Yıldırım, konuyla ilgili FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Sosyal medya üzerinde birçok yorum yapılmış. Ancak Ahmet’in bu hususta bir açıklaması olmamıştır. Ahmet, Sivasspor’un sözleşmeli oyuncusu, dolayısıyla gelen teklifleri yönetim menfaarleri doğrultusunda değerlendirecektir” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ