MENÜ

Ceyhun timsah gibi!

Elindeki isimleri çıkaramadığı için transferde yavaş kalan Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, “Madem öyle az ama öz adam alalım” dedi, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Ceyhun'u işaret etti. 26 yaşındaki oyuncuyla görüşen yönetim, işi büyük ölçüde bitirdi

Ceyhun timsah gibi!

Bursaspor’da gözler 17 Temmuz’da Chikhura ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme maçına çevrildi. Kartepe’de bu mücadelenin hazırlıklarını aralıksız sürdüren Timsah’ta oyuncuların hırsı teknik heyeti mutlu ediyor. Ancak transferde beklenen adımların henüz atılmaması camiayı endişelendiriyor. Taiwo, Frey, Kazım, Bangura ve Pinto’nun durumları belirsizliklerini koruyor. Durumdan rahatsız olan Yeşil-Beyazlılar’ın hocası Şenol Güneş, yönetime, “Sıkıntının farkındayım. Madem az transfer yapacağız, öz adamlar alalım” şeklinde bir talimat verdi. Tecrübeli çalıştırıcının işaret ettiği isim Galatasaray’la sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam’dan başkası değil. Bonservisi elinde olan başarılı orta saha ile kurulan ilk temas olumlu geçti. Süper Lig’den iki Anadolu kulübünün daha devrede olduğu Ceyhun’la söz kesildi. Taraflar önümüzdeki günlerde son kez bir araya gelip tansfere nokta koyacak.

Baroni işi yattı

Timsah’ın gündemindeki en önemli isim Baroni’ydi. Yeşil- Beyazlılar, Brezilyalı oyuncuyu ikna edemediği için rotayı Ceyhun’a kırdı. Yıllık ücreti 1.8 milyon Euro olan tecrübeli futbolcu, indirime yanaşmadı. Durum böyle olunca teknik heyet ve yönetimin ortak kararıyla bu transfer askıya alındı.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ