MENÜ

'Es'ti gürledi

Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'i renklerine katmak isteyen Galatasaray'la masaya oturan Eskişehirspor, Nordin Amrabat ve 7 milyon Euro istedi. Bu teklifi yüksek bulan Aslan'ın fiyatı aşağı çekmeye çalıştığı ve pazarlıkların devam ettiği bildirildi.

'Es'ti gürledi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor’un yıldızlarını devler bir türlü rahat bırakmıyor. Geride bıraktığımız sezonda sergiledikleri performansla özellikle 3 büyüklerin listesinde yer alan Tarık Çamdal ve Erkan Zengin’e en ciddi teklifin Galatasaray’dan geldiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı idarecilerin, bu ikili için Kırmızı-Siyahlı kulübün kapısını çaldığı bildirildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yeni sezonda zirve mücadelesine soyunan Es Es’in yanıtı ise sert oldu. Aslan’ın bu hamlesine karşılık veren Es Es’in kurmayları geçtiğimiz sezon İspanya’nın Malaga takımında kiralık olarak oynayan Nordin Amrabat ve 7 milyon Euro istedi. Bu talep üzerine transfer askıya alınırken, Galatasaray’ın yeni bir teklifle Eskişehirspor’un kapısını çalacağı kaydedildi.

Sercan Sararer iddiası

Yıldızlarını kulübün menfaatleri doğrultusunda elden çıkarmayı planlayan Eskişehirspor’da kamp çalışmalarıyla birlikte transfer taarruzu da devam ediyor. Son olarak Benfica’da forma giyen Arjantinli santrfor Rogelio Funes Mori’yi kiralık olarak renklerine bağlayan Kırmızı-Siyahlılar’ın sağ kanat arayışları devam ediyor. Transfer komitesinin Rusya’nın UFA takımında forma giyen 26 yaşındaki Diego Carlos de Oliveira ile ilgilendiği iddia edildi. Es Es’in ayrıca ayrıca Almanya’nın VfB Stuttgart takımında top koşturan Sercan Sararer’i de listeye aldığı ifade edilirken Sağlam’ın onay vermesi halinde transferin gerçekleşeceği ileri sürüldü.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ