MENÜ

Enes Ünal kendine güveniyor

Bursaspor'un genç golcüsü Enes Ünal Kartepe kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Enes Ünal kendine güveniyor

İyi çalıştıklarını ve sezona hazırlandıklarını belirten Enes, "Sezona iyi başlamak için hazırlıklar bizim için çok önemli. İyi çalışıyoruz. Takımın havası da iyi. Perşembe günü önemli bir maçımız var. Sezona başlıyoruz. İnşallah güzel bir galibiyetle başlarız. Taraftarımızı özledik. İnşallah güzel bir skorla güzel bir maç çıkarırız" dedi.

Haberin Devamı

'Hedeflerim bende kalsın'

Maç sayısı ve gol hedefi ile ilgili yöneltilen soruya Enes, "Hedeflerimin kendimde kalmasını daha çok seviyorum. Bakalım başarabilecek miyim. Ben de A Milli Takım formasını alıp oynamaya başladıktan sonra uzun yıllar formayı çıkarmayacağımı düşünüyorum" yanıtını verdi.

'Planlarımı babam ve menajerimle belirliyorum'

Transfer sorularına Enes, "Planlarımı babamla ve menajerimle karar veriyoruz. Ben saha içinde futboluma odaklanıyorum. Bursaspor'da oynamaktan çok mutluyum. Bu yıl da en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım" cevabını verdi.

'Sorumluluk almak sıkıntı değil'

"Çok gençsin. Sorumluluk ağır geliyor mu?" sorusunu Enes, "Heyecanlandığım zamanlar oluyor. Ben de profesyonelim. Ben sadece çıkıyorum. Alt yapıda nasıl oynuyorsam öyle oynamaya çalışıyorum. Keyif alıyorum. Benim için sorumluluk almak sıkıntı değil" şeklinde yanıtladı.

Haberin Devamı

'Bambaşka bir Enes'e dönüşeceğim'

Ekstra çalıştığını ve önemli aşama kaydettiğini söyleyen genç futbolcu, "Ekstra çalışma yapıyorum. Son 6-7 ayda önemli aşama kaydettiğimi düşünüyorum. Artarak gideecek ve inşallah bambaşka bir Enes'e dönüşeceğim" dedi.

ENES ÜNAL İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ