MENÜ

Mesut Özil, kendisini sorgulayan dedektifleri statta ağırlamış

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'da forma giyen Türk kökenli futbolcu Mesut Özil'in, bir iddia nedeniyle kendisini sorgulayan polislerle Emirates Stadı'nda birlikte maç izlediği ortaya çıktı.

Mesut Özil, kendisini sorgulayan dedektifleri statta ağırlamış

İngiliz basınında yer alan habere göre, fotomuhabiri Lee Essex, 21 Şubat’ta kendisine arabasıyla çarptığı iddiasıyla polisi çağırdı ve Özil’den şikayetçi oldu. Olaydan bir gün sonra Emirates Stadı’nda Sunderland ile oynanan ve Londra ekibinin 4-1 kazandığı maçta, Mesut Özil, olayı soruşturan detektifler Simon Jones, Dean Sliney ve Helen Nicolson ile birlikte locadan maçı izlerken fotoğraflandı.
Haberde, Mesut Özil’in Arsenal taraftarı olduklarını öğrenmesinin ardından dedektifleri maça davet ettiği bilgisi yer aldı.

Haberin Devamı

21 Şubat’taki kaza sonrasında fotomuhabiri Essex, kaldırımda beklerken Mesut Özil’in kendisine çarptığını iddia etmiş, Özil’in sözcüsü ise fotomuhabirinin arkasından koştuğu araca çarptığını savunmuştu. Polis, soruşturmanın ardından 28 Mart’ta Essex’e bir mektup gönderdi ve olayla ilgili Özil’e herhangi bir işlem yapılmayacağı bilgisini verdi.

Geçen sezon öncesinde 42 milyon sterline Real Madrid’den Arsenal’a transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda yarın Arjantin ile final oynayacak Almanya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alıyor.

YORUM YAZ