MENÜ

Mancini: Balotelli için yardım ederim

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın 'çılgın projesi' için şartlar giderek olgunlaşıyor. Sneijder'in satışından gelmesi beklenen 20 milyon Euro Balotelli transferinde kullanılacak, genç golcünün alınmasında Prandelli'den önce görev yapan teknik adam Mancini aracılık yapacak

Mancini: Balotelli için yardım ederim

Galatasaray’da yıldız transfer alışkanlığını bozmak istemeyen Başkan Ünal Aysal, bombasını patlatmak üzere... İyi bir sezon geçiren, üzerine 2014 Dünya Kupası’nda da Hollanda ile piyasasını yükselten Sneijder’in satılmasına 20 milyon Euro şartıyla ‘evet’ diyen ve bu parayı Balotelli’de kullanmayı düşünen Aysal’ın planına çok önemli bir destek geldiği ortaya çıktı. O kilit isim ise Sarı-Kırmızılılar’ın Prandelli’den önceki teknik direktörü Mancini. Başkan Ünal Aysal ile uzlaşma sağlayarak yolları ayıran İtalyan hocanın, vatandaşı ve arkadaşı Prandelli’ye de bir jest yapmak için Balotelli transferinde koz olacağı bildirildi.

‘Referans olurum’


Manchester City döneminden tanıdığı genç golcü konusunda, “Galatasaray’a referans olur ve bu transferin gerçekleşmesi için elimden geleni yaparım” diyen Mancini’nin yanı sıra Prandelli’nin de milli takımdan öğrencisiyle dirsek temasını koruduğu bildirildi. Menacerler aracılığıyla Balotelli ile ilk temasları kuran Aslan’ın kurmaylarının önümüzdeki günlerde Mancini ve Prandelli’den gelecek haberler doğrultusunda resmi teklifi de yapacağı ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ