MENÜ

Galatasaraylı Olcan sağlık kontrolünden geçti, iddialı konuştu

Galatasaray'ın yeni transferi Olcan Adın, sağlık kontrolünden geçti.

Galatasaraylı Olcan sağlık kontrolünden geçti, iddialı konuştu

Galatasaray'ın yeni transferi Olcan Adın, sağlık kontrolünden geçtikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İddialı açıklamalarda bulunan Olcan, bu sezon 4. yıldızı takacaklarını söyledi.

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı milli futbolcu Olcan Adın sağlık kontrolünün ardından açıklamalarda bulundu.

Bir an önce kampa katılmak istediğini söyleyen Olcan, "Kampa katılıp takım arkadaşlarımla kaynaşmak ve bir an önce yeni sezona hazırlanmak istiyorum" dedi.

Prandelli ile ilgili de açıklamalarda bulunan milli futbolcu, "Cesare Prandelli'nin bize vereceği katkı çok önemli. Kendini kanıtlamış dünyanın sayılı teknik direktörlerinden. Onunla tanışmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Gelecek sezonu değerlendiren Olcan Adın, iddialı konuştu. Olcan konuyla ilgili, "Biz bu sene 4. yıldızı takacağız. Ben bunu takım arkadaşlarıma, hocama ve taraftarımıza güvenerek söylüyorum. Taraftarımızın desteğiyle 4. yıldızı takacağız" ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu, bu sezon yer alacakları Şampiyonlar Ligi ile ilgili de "Şampiyonlar Ligi, çok ayrı bir platform. Devler Ligi'nde de başarılı olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Olcan Adın son olarak şu anda önceliklerinin Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa finali olduğunu ve bu kupayı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ