MENÜ

Kardemir Karabükspor'da sağlık kontrolü

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kardemir Karabükspor'lu futbolcular, sağlık kontrolünden geçti.

Kardemir Karabükspor'da sağlık kontrolü

Özel Medikar Hastanesi’ndeki yapılan kontrollerde çeşitli testlere tabii tutulan futbolcular, kardiyoloji, genel cerrahi, iç hastalıkları, kulak burun boğaz ve ortopedi alanlarında uzman beş doktor tarafından muayene edildi.

Haberin Devamı

Kardemir Karabükspor’un milli futbolcusu İshak Doğan, sağlık kontrolü sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek, çok çalışıp iyi konsantre olarak güç depolamaları gerektiğini söyledi.
Karabük’e ve takıma layık olmaya çalıştıklarını anlatan Doğan, "Takım olarak bu sezonda ligin ilk 10 takımı arasında olmayı ve 3 kulvarda mücadele etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Doğan, hakkındaki transfer iddialarına ilişkin soru üzerine "Hayırlısı olsun. Kardemir Karabükspor’un menfaati doğrultusunda ne gerekiyorsa o olsun. Her şeyi zaman gösterecek. Ben şu an Kardemir Karabükspor futbolcusuyum. Hepimiz burada bir amaç için çalışıyoruz. Ben sadece futboluma bakıyorum. En iyi katkımı sağlayıp burada devam etmek istiyorum. Resmi teklifler olduğunu duydum ama buna kulübümüz karar verecek" dile konuştu.

Haberin Devamı

Milli takımdaki çalışmalarına da değinen Doğan, "Ben çocukken milli takımın başında Fatih Terim vardı. Şu anda da Fatih Terim’in olması ve hocam olması benim için büyük bir şans. Milli takım olarak çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. En iyi şekilde hazırlanıp EURO 2016’ya katılmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

AA

YORUM YAZ