MENÜ

Güneş: İyi bir 11 çıkarmaya çalışacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş antrenman sonrasında kulübün resmi televizyonuna açıklamada bulundu.

Güneş: İyi bir 11 çıkarmaya çalışacağız

Bursaspor'un UEFA'da muhtemel rakipleri Turnovo ile Chikhura Sachkhere takımları arasında oynanan maçı izlemeye Makedonya'ya giden ve izlenimlerini aktaran Güneş , "Makedonya'da Turnovo takımı teknik becerisi olmasına rağmen fizik gücü olarak eksik kaldı. Gürcistan takımı fizik gücü olarak daha iyiydi. Ekip olarak dağılmayan bir takımdı. Kadroyu dağıtmadılar. Diğer takımda uyumsuzluk vardı. 10 kişi kalmalarına rağmen rakibe pozisyon vermediler. Bloklar arası uyumları iyiydi. Hücuma çıkan oyuncuları vardı ve amaçlarına ulaştılar. İkinci maçta ne olacağını bilmiyoruz. Tur atacak onlar görünüyor skora göre. Sezon başı olduğu için dalgalanmalar olabiliyor. Bir daha görüp değerlendireceğiz" dedi.

"TEMPOMUZU ARTTIRACAĞIZ"

Temponun artacağını söyleyen Güneş, "Yeni bir döneme başladık. İlk hafta ön hazırlık ve durum tespiti için kullandık. Kuvvet ve dayanıklılık testlerini yaptık. Altyapı oluşturduk. Dertlerimizi ve isteklerimizi anlattık. İyi niyetle yapmaya çalıştılar. Tempomuzu arttıracağız. Geçen yılki durum tespitlerini yaparak eksikleri düzeltmeye çalışacağız. Şu anda olumlu" şeklinde konuştu.

"TRANSFERE BAĞLI SIKINTILAR VAR"

"Transfere bağlı sıkıntılarımız var" diyen tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkanın tabi bana söylediğini söyleyeyim, baştan konuştuğumuzdaki durumla şimdiki durum arasında farklılıklar var. Eldeki mevcut kadroyu kullanmak istiyoruz. Önemli olan eldeki oyuncuların motivasyonun yüksek olması. Daha sonra transferler. Transfer yaptığımız zaman eldeki oyuncuları etkileyecekse o daha da büyük sorun olur. Çocukların iyi niyetiyle iyi bir 11 çıkarmaya çalışacağız."

BURSA / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ