MENÜ

Sivas hazırlıklara Carlos'suz başladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı idmanla yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Sivas hazırlıklara Carlos'suz başladı

Teknik direktör Roberto Carlos’un Brezilya’da olması nedeniyle yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen idmana, yeni transfer Musa Sinan Yılmazer ile prensipte anlaşma sağlanan Batuhan Karadeniz ve Serdar Özkan da katıldı.

Haberin Devamı

Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, teknik direktör Roberto Carlos’un belirlediği program dahilinde yeni sezon hazırlıklarının başladığını söyledi.

Yabancı oyunculardan Manuel Da Costa ve Aatif Chahechouhe’nun 10 Temmuz’da çalışmalara dahil olacağını belirten Sarılar, "Teknik direktörümüz Roberto Carlos, Dünya Kupası dolayısıyla Brezilya’da özel bir televizyon ile anlaşmalı. 13 Temmuz’da anlaşması bitiyor, o da sonradan dahil olacak" dedi.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinin (CAS) Sivasspor ile vereceği kararın ardından kamp programının netleşeceğini dile getiren Sarılar, şunları kaydetti:
"7 Temmuz’da CAS davası sonucuna göre kampımızın durumu belli olacak. CAS davası durumunda eğer herhangi bir gelişme olmazsa yani aynı şekilde devam ederse itirazımız kabul olmazsa 1 hafta ara vereceğiz. 15 Temmuz’da çalışmalara tekrar devam edeceğiz. CAS davamızdaki itirazımız kabul olur inşallah. Avrupa kupalarına katılırsak bu şekilde devam ederek ara vermeyeceğiz. Ayın 15’ine kadar Sivas’ta çalışacağız. 15’inden sonra Hollanda’ya gideceğiz, 28’inde çalışmalarımız bitecek."

Haberin Devamı

Sarılar, yerli oyuncu transfer çalışmalarının tamamlandığını, yabancı transferlerinin ise 10 gün içerisinde şekilleneceğini söyledi.

AA

YORUM YAZ