MENÜ

Yerli Rize!

Mehmet Özdilek idaresinde çıtayı yükselten Çaykur Rizespor transferde büyük oynuyor. Son olarak Murat Duruer'e imza attıran Yeşil-Mavililer'in yerli listesini FANATİK açıklıyor.

Yerli Rize!

Sinan Gümüş bitti bitiyor

Transfer komitesi başkanı Koray Deniz tarafından Mehmet Özdilek’e önerilen bir isim. Tecrübeli çalıştırıcı transfere onay verdi. Görüşmeler uzun süredir sürüyor. 20 yaşındaki forvet de Türkiye’ye gelmeyi çok istiyor. Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’la sözleşmesi sona erdi. Süper Lig’de çok sayıda talibi var. Ancak Çaykur Rizespor, temaslarda bir adım önde. Kalan pürüzler giderilirse birkaç gün içinde imzalar atılabilir.

Orhan Gülle’de geri sayım

Orta sahaya Murat Duruer’i alan Yeşil-Mavililer, bu bölgeye bir takviye daha yapacak. Listede Oktay Delibalta vardı, ama görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Karadeniz ekibinin düşündüğü bir diğer isim
Gaziantepspor’da sözleşmesi sona eren Orhan Gülle. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Trabzonspor’un da listesindeydi. Bu nedenle görüşmeler ağır ilerledi. Ancak şu anda transfer için hiçbir engel yok, Rize her an mutlu sona ulaşabilir.

Stopere Giray Kaçar


Savunmanın göbeğine de mutlaka tecrübeli bir oyuncu alacak olan Çaykur Rizespor’un listesinde Yalçın Ayhan ve Beşiktaşlı Sivok vardı. Fakat Yalçın, Beşiktaş’la büyük ölçüde anlaştı. Sivok ise yurt dışından gelen teklifleri değerlendiriyor. Yeşil-Mavililer’de bu nedenle rota Giray Kaçar’a döndü. Bonservisi elinde olan Giray’ın menaceriyle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi. Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecek, transfere yön verecek.

Lisbon bugün geliyor!

Menacer Marco Kırdemir’in, genç stoper Sezer Özmen için Sporting Lisbon adına Çaykur Rizespor’a teklif götürmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Edinilen bilgiye göre Yeşil-Mavililer’in transfer komitesi başkanı Koray Deniz’le Kırdemir bugün bir araya gelecek ve transferin detaylarını görüşecek. Geçen sezon Süper Lig’de 14 maçta forma giyen Sezer’e diğer Anadolu takımlarından gelen teklifler reddedilmişti. Ancak yönetimin Portekiz’den ekibinden gelen teklifi değerlendirmeye aldığı bildirildi. Transferi hakkında FANATİK’in sorularını yanıtlayan 21 yaşındaki savunmacı, “Beni milli takımda izlemişler ve beğenmişler. Her oyuncunun olduğu gibi benim de hayalim tabii ki bir gün ülkemi Avrupa’da temsil etmek. Fakat bununla ilgili kararı verecek tek kurum kulübümdür” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ