MENÜ

Sivok, Rize'nin radarında!

Geçen sezon savunmada yaşadığı problemi çözmek için düğmeye basan Rizespor, gözünü Beşiktaş'ın Çek savunmacısı Tomas Sivok'a dikti.

Sivok, Rize'nin radarında!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için temaslarını sürdüren Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın Çek stoperi Tomas Sivok'un peşine düştü. Özellikle geçen sezon defans hattında yaşadığı büyük sıkıntılarla dikkatleri çeken Mavi-Yeşilliler'in, bu sorunu yeni dönemde de yaşamamak için tecrübeli futbolcuyu listesine aldığı bildirildi. Takımın yeni teknik adamı Mehmet Özdilek'in isteği doğrultusunda harekete geçen Rize Başkanı Metin Kalkavan'ın, Siyah-Beyazlılar'ın gönderilecek isimleri arasında bulunan Sivok'u transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi. Beşiktaş'la 1 yıllık daha anlaşması bulunan deneyimli stoperi göndermeye sıcak bakan Beşiktaş'ın, düşük bir bonservis bedeliyle oyuncusunu elden çıkaracağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bilic kadroda istemiyor

Geçen sezon dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle Siyah-Beyazlılar'da sadece 13 mücadelede süre alabilen Sivok'un, bu durumunun ardından Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic tarafından üzeri çizilmişti. Stoper bölgesi için yönetime takviye isteyen Bilic'in, Çek futbolcuyu yeni sezon planlamasında düşünmediği biliniyor.

Mehmet Ali Sabuncu

TOMAS SİVOK İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ