MENÜ

İstikrar abidesi Rize'ye doğru

Özdilek'in verdiği rapor doğrultusunda transferde düğmeye basan Karadeniz temsilcisi, Yalçın Ayhan'ı listeye aldı. Yeşil- Mavililer'in birkaç gün içinde bonservisi elinde olan 32 yaşındaki stopere ciddi bir teklif yapacağı ifade edildi.

İstikrar abidesi Rize'ye doğru

Uzun süren teknik direktör problemini Mehmet Özdilek’le çözen Çaykur Rizespor, vakit kaybetmeden yeni sezon planlamasına geçti. Rakiplerine göre transfer konusunda hayli
geride kalan Karadeniz temsilcisi, vites yükseltti. Attığı imza sonrası hazır ve kaliteli takıma geldiğini açıklayan Özdilek, yönetimden öncelikle savunmaya bir adam istedi. Başarılı çalıştırıcının listesindeki ilk isim ise istikrar abidesi Yalçın Ayhan oldu. Karadeniz ekibinin deneyimli savunmacıya ciddi bir teklif yapmaya hazırlandığı bildirildi. Yerli transferinde, takıma büyük maliyet yaratmayacak isimler üzerine duran Çaykur Rizespor Yönetimi’nin listesinde Yalçın gibi bonservisi elinde olan futbolcular olduğu ifade edildi. Bu arada yeni sezona Erzurum ve Avusturya’da yapacağı kamplarla hazırlanacak olan Yeşil- Mavililer’in kamp programı da belli oldu. 10 Temmuz’da Erzurum’da toplanacaklarını belirten basın sözcüsü Aykut Ferah, birinci etap çalışmalarının 26 Temmuz’da sona ereceğini, 3 günlük iznin ardından ikinci kamp döneminin 30 Temmuz’da Avusturya’da başlayacağını ve 14 Ağustos’ta tamamlanacağını belirtti.

Ferah isim vermedi

Transfer konusunda da isim vermeden bilgilendirme yapan Ferah şunları söyledi:

“Aramıza yeni katılacaklar olacağı gibi aramızdan ayrılacak arkadaşlar da elbette olacak. Hocamızın isteği doğrultusunda transfer politikamızı şekillendireceğiz. İyi bir kadromuz var. Yeni transferlerimiz ile çok daha kaliteli bir ekip olacağız. Sezona 25 kişilik, tamamıyla takım bütünlüğünü sağlamış, bize katkı sağlayacak, hazır oyuncularla başlamak istiyoruz.”

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ