MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızına talip

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi İstanbul Başakşehir, sol bek mevkisi için Ferhat Öztorun transferinde sona yaklaşırken, Beşiktaşlı Tomas Sivok'la da ilgileniyor.

Beşiktaş'ın yıldızına talip

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nde transfer komitesi başkanı Mustafa Saral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor ile yollarını ayıran sol bek Ferhat Öztorun’un transferinde sona geldiklerini söyledi.

İç transferde kaptan Rızvan Şahin ve Sedat Ağçay ile anlaşmaya vardıklarını aktaran Saral, "Dış transferde ise yarın Ferhat Öztorun ile görüşeceğiz. Bu transferi prensipte sonlandırmayı düşünüyoruz" dedi.
Mustafa Saral, stoper adayları arasında, Beşiktaş’taki geleceği yapılması planlanan transfere bağlı olduğu kaydedilen Tomas Sivok’un bulunduğunu bildirerek, "Beşiktaş’tan Sivok ile ilgileniyoruz. Bize verilen transfer listesinde yer alan bir isim. Hocamız Abdullah Avcı’nın kendisiyle ilgili düşünceleri olumlu. Transferin gerçekleşmesi için Beşiktaş Kulübü’nün stoper alması önemli. Eğer bu bölgeye bir transfer yaparlarsa oyuncunun serbest kalma maddesini kullanacaklardır. Ondan sonra da futbolcuyla görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ