MENÜ

Rangelov Konya'da

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Torku Konyaspor, aradığı forveti Bulgaristan'da buldu. Gekas'tan vazgeçen, Martins'le anlaşamayan ve Forlan'ın Dünya Kupası'ndan dönmesini bekleyemeyen Yeşil-Beyazlılar, Dimitar Rangelov'la el sıkıştı.

Rangelov Konya'da

Yeni sezon planlamasına teknik direktör Mesut Bakkal’ın verdiği rapor doğrultusunda devam eden Torku Konyaspor, bir bomba daha patlattı. Geçtiğimiz sezon Yeşil Beyazlılar’da forma giyen Theofanis Gekas’ın 1 milyon 500 bin Euro talep etmesi üzerine yeni arayışlara yelken açan yönetim, Obafemi Martins’in menacerini de kente davet etmişti. Ancak Nijeryalı yıldızla da orta yolu bulamayan Konya temsilcisi, rotasını Bulgaristan olarak belirledi. Daha önce Gaziantepspor’un da ilgilendiği Dimitar Rangelov’u Türkiye’ye davet eden yönetimin, 31 yaşındaki golcüyle her konuda anlaştığı kaydedildi. Menaceriyle birlikte Konya’ya gelen Bulgar forvetin Konyalı yetkililer ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi.

Bonservisi elinde

Geçtiğimiz sezon İsviçre’nin Luzern takımında forma giyen 31 yaşındaki golcüye 2 yıllık sözleşme teklif eden Yeşil-Beyazlılar, ayrıca bonservis bedeli ödemeyecek. Alacağı ücret
konusunda küçük pazarlıkların yapıldığı Rangelov’un birkaç gün içinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi. Alexander Hleb’le nikah tazeleyen, ‘Rumen Messi’ lakaplı Gabriel Torje’yi 1 yıllığına kiralayan Torku Konyaspor, Antalyaspor’dan Uğur İnceman ve Manisaspor’dan Benjamin Fuchs’u da renklerine katmıştı. Rangelov’da da mutlu sona ulaşmasına kesin gözüyle bakılan Anadolu temsilcisinin, teknik direktör Mesut Bakkal’ın vereceği rapor doğrultusunda transferlere devam edeceği bildirildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ