MENÜ

Özdilek'in Rize'si korku saçacak!

Mehmet Özdilek kendisini 3 yıllığına Yeşil-Mavili renklere bağlayan imzayı attı. Genç teknik adam, “Rize bu ülkenin en zor deplasmanı olacak” yorumunu yaptı.

Özdilek'in Rize'si korku saçacak!

Uzun süren teknik direktör arayışlarını Mehmet Özdilek’le noktalayan Çaykur Rizesspor’da beklenen imzalar dün atıldı. Kendisini 3 yıllığına Yeşil-Mavili renklere bağlayan
sözleşmeyi imzalayan başarılı çalıştırıcı, hedefleri olan bir takıma geldiğini ifade etti. Törende hazır bulunan transfer komitesi başkanı Koray Deniz, Özdilek’e güvendiklerini belirtelerek, “Bu sezon ilk 10’u hedefliyoruz. Ardından da Avrupa için mücadele vereceğiz” dedi. Rize’ye vakit geçirmek için gelmediğini belirten Özdilek ise şunları söyledi: “Hedefi planlı bir ekibiz. Ortak hedeflerde buluşmak, tercih anlamında bizi Rize’ye daha yakın kıldı. Başarılı olmak için her şeyi yapacağız. En büyük desteği taraftardan bekliyoruz. Bütünleşirsek her iş daha kolay yol alacaktır. Taraftarın destek vereceğine inanıyorum.”

Sözleşmede özel madde var
Rakiplerin artık Rize’ye elini kolunu sallayarak gelemeyeceğini belirten Özdilek, “Çaykur Rizespor, artık, bu ülkenin en zor deplasmanlarından biri olacak. Hangi takımla oynarsak oynayalım Rizespor’un favori olduğu bir deplasman olacak. Taraftarlarımızın enerjisiyle, yere sağlam basan, geleceğini hazırlayan bir Rizespor olacak. Düşündüklerimizi, hayal ettiklerimizi gerçekleştirebiliriz” dedi. Özdilek ayrıca, mukavelesinde ‘3 büyük’lerden ve milli takımdan teklif gelmesi halinde Çaykur Rizespor’dan ayrılabileceğine dair madde olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ