MENÜ

Çaykur Rizespor'da kamp programı belirlendi

Çaykur Rizespor, sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum ve Avusturya'da kamp yapacak.

Çaykur Rizespor'da kamp programı belirlendi

Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonu hazırlıkları kapsamında 10 Temmuz’da Erzurum’da toplanacaklarını, birinci etap çalışmalarının 26 Temmuz’da sone ereceğini, 3 günlük iznin ardından ikinci kamp döneminin 30 Temmuz’da Avusturya’da başlayacağını ve 14 Ağustos’ta tamamlanacağını belirtti.

Kamp döneminde hazırlık maçı oynamaya önem vereceklerini ifade eden Ferah, "Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek’in isteği doğrultusunda Erzurum’da 2, Avusturya’da da en az 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Hazırlık maçları takım olma becerimizi artıracaktır. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız ve genç oyuncularımızı da bu dönemde görme şansımız olacak. İyi bir kamp dönemi ile sezona hazır girmek için gayret göstereceğiz" dedi.
Ferah, teknik direktör Mehmet Özdilek’in isteği doğrultusunda 4 veya 5 oyuncu transfer edeceklerini vurgulayarak, "Aramıza yeni katılacaklar olacağı gibi aramızdan ayrılacak arkadaşlar da elbette olacak. Hocamızın isteği doğrultusunda transfer politikamızı şekillendireceğiz. İyi bir kadromuz var. Yeni transferlerimiz ile çok daha kaliteli bir ekip olacağız. Sezona 25 kişilik, tamamıyla takım bütünlüğünü sağlamış, bize katkı sağlayacak, hazır oyuncularla başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Ferah, transfer çalışmalarına başladıklarını, sözleşme imzalamadan isim açıklamanın doğru olmadığını vurguladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ