MENÜ

Madenci babanın başpehlivan oğlu

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde son şampiyon İsmail Balaban'ı altın puanla yenerek başpehlivanlığı kazanan 30 yaşındaki Samsunlu Fatih Atlı, “1960'larda Ahmet Karabacak 4 yıl altın kemeri almış ama ebedi sahibi olamamış. Ben onun yarım bıraktığı işi bitireceğim. 7 yıldır altın kemere çok açtım” ifadelerini kullandı.

Madenci babanın başpehlivan oğlu

Baba Atlı, zaferi kahvehanede öğrenmiş Samsun’da emekli madenci babanın oğlu olan Fatih Atlı’nın Ladik ilçesindeki ailesi de büyük heyecan yaşıyor. Oğlunun Başpehlivan olduğunu kahvehanede televizyon izlerken öğrendiğini ve sevincini buradaki arkadaşları ile paylaştığını söyleyen Baba Bahattin Atlı, “Başarılı olmak için çok büyük uğraş verdi. Allah da mükâfatını verdi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Anne Atlı: Hissetmiştim

Kırkpınar Başpehlivanı oğullarını heyecanla bekleyen anne Remziye Atlı ve baba Bahattin Atlı, Türk bayrakları ile süslenen evi, ziyarete gelen eş, dost, komşu ve akrabalarla dolup taşıyor. Anne Atlı da, “Babasının rahatsızlığı nedeniyle gidemedik, televizyonda izledik çok mutlu olduk. Hem berberde çalıştı hem de spora devam etti. Çok mücadele verdi bu hale gelebilmek için. Fatih’i Kırkpınar’a yolcu ederken bu günleri hissetmiştim” dedi.

YORUM YAZ