MENÜ

Melo serbest kaldı!

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından New York Knicks'in süper yıldızı Carmelo Anthony, sözleşme opsiyonunu serbest kalmaktan yana kullanarak boşa çıktı.

Melo serbest kaldı!

Carmelo Anthony bu yaz "Free Agent" pazarında!

Güçlü fiziği ve müthiş şut yeteneği ile NBA'de savunması en zor isimlerden olan Carmelo Anthony, geçtiğimiz günlerde New York Knicks genel menajerliğine getirilen Phil Jackson'ın ısrarlarına rağmen 23.5 milyon dolarlık kontratı reddederek serbest kalmayı tercih etti.

2.03'lük skorer oyuncunun adı birçok takımla anılırken bu oyuncu için en ciddi taliplerin Chicago Bulls ve Houston Rockets olduğu ifade ediliyor.

NBA kurallarına göre, yıldız forvete 5 yıl kontrat ve 125 milyon dolarla en yüksek parayı teklif etme hakkı New York Knicks'te bulunuyor. Ancak skorer oyuncunun 30 yaşından sonra maddiyattan çok şampiyonluk yüzüğü takma ihtimalinin daha yüksek olduğu bir takıma gitmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Bu takımlardan Houston Rockets ve Chicago Bulls'un Salary Cap'inde Carmelo Anthony'e 4 yıl için 90 milyon dolar verebilecek yeri bulunuyor.

Carmelo, 2013-14 sezonunda 27.4 sayı ortalamasıyla mücadele ederken 3.1 asistle oynadı ve 8.1 ribaunt ortalamasıyla kariyer rekoru kırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ