MENÜ

Güşühanespor'da ya tamam, ya da devam

Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor'un kulüp başkanı İdris Çimen, "Ya hep beraber elimizi taşın altına koyup kulübümüzü layık olduğu noktaya getireceğiz ya da başkanlığı bırakmak zorunda kalacağım" dedi.

Güşühanespor'da ya tamam, ya da devam

Çimen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor kongresinin yarın yapılacağını anımsatarak, buna rağmen gerekli desteği göremediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Gümüşhanespor’a herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade eden Çimen, "Elimizi değil, gerektiğinde kafamızı taşın altına koyarak bugüne kadar gelebildik. Bize en büyük desteği de Onursal Başkanımız Osman Akgül verdi. Gümüşhanespor ne Osman Akgül’ün ne de İdris Çimen’in malıdır. Özellikle seçilmişlerimizin ve iş adamlarımızın sorumluluk almamaları bizi çekilme noktasına getirdi. Biz Gümüşhane dışında para kazanıp Gümüşhane’ye harcarken, Gümüşhane’de para kazananların kulübün yanında olmasını beklerdik" diye konuştu.

Çimen, 22 Haziran’da yapılacak kongrede çoğunluk sağlanamadığı takdirde, 28 Haziran’da çoğunluğa bakılmaksızın kongrenin gerçekleştirileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Beklediğimiz desteği göremezsek, üzülerek de olsa bırakma kararı alabilirim. Zamanımız kalmadı. Bir kulüp eli, kolu bağlı olarak sezona başlayamaz. Kamp, iç ve dış transfer, malzeme, kulüp çalışanı ve kulüp giderleri var. Bunları sadece benim ya da Osman Akgül’ün üstlenmesi mümkün değil. Ya hep beraber elimizi taşın altına koyup kulübümüzü layık olduğu noktaya getireceğiz ya da bırakmak zorunda kalacağım."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ