MENÜ

Er Meydanı'nda gerginlik çıktı

Kırkpınar güreşlerinin sürdüğü Er Meydanı'nda gergin anlar yaşandı.

Er Meydanı'nda gerginlik çıktı

Kırkpınar güreşlerinin sürdüğü Er Meydanı'nda büyük orta kategorisindeki 3'ncü turda güreşlerinde Semih Turgut ve Rıfat Poyraz karşı karşıya geldi. Güreşin sonunda hakem Semih Turgut'un elini kaldırarak galip ilan etti. Buna kızan Rıfat Poyraz ise kararın yanlış olduğunu söyleyerek hakeme tepki gösterdi. İki pehlivan ve hakem arasında çıkan tartışmayı sahaya giren Çevik Kuvvet ekipleri önledi. Pehlivanlar kenara alınırken, güreşi tribünlerden izleyen bir kişide saha girerek hakemin üzerine yürümek istedi. Polis ekiplerince Er Meydanı'ndan dışarı çıkarılan güreş sever daha sonra serbest bırakıldı. Hakem kule heyeti Er Meydanı'nda çıkan gerginlik üzerine 'Kırkpınar Er Meydanı'dır olur böyle şeyler, biter. Büyütmeyelim diye anons yaptı. Ardından çıkan tartışmayla ilgili kararını açıklayan kule hakem heyeti Rıfat Poyraz'ı direk kırmızı kart ile Semih Turgut'u ise ikinci kez sarı kattan güreşlerden diskalifiye edildi.

BAŞPEHLİVANLARIN 2'NCİ TURU TAMAMLANDI

653'ncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık 2'nci turunda da süpriz yalanmazken favori olan pehlivanlar rakiplerini eleyerek final günü güreşlerine kaldı. İkinci tur güreşlerinde İsmail Balaban, Bayram Ertan'ı elerken, favorilerden Recep Kara güçlü rakibi Hasan Tuna'yı yenerek bir üst tura çıktı. 2'nci turun diğer kazananları ise şöyle:

"Ünal Karaman, Fatih Atlı, Şaban Yılmaz, Ekrem Yavuz, Abdullah Güngör, Serhat Balcı, Mehmet Yeşilyeşil, Salih Erinç, Ramazan Bircan, Osman Aynur ve Enver Erişti"

ENGİN ÖZMEN - ALİ CAN ZERAY - EDİRNE / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ