MENÜ

Okan Buruk iddialı geliyor

Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Okan Buruk, FANATİK TV'de Kutlu Akpınar'a konuk oldu. Kırmızı-Siyahlılar'ı eski günlerine döndürmek için çok çalışacaklarını belirten genç teknik adam, “Gaziantep eskisi gibi yine devlerin korkulu rüyası olacak” iddiasında bulundu

Okan Buruk iddialı geliyor

Futbolculuk kariyerinde Galatasaray formasıyla birçok başarıya imza atan Okan Buruk, teknik adamlık kariyerinde de başarının basamaklarını tek tek çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonun 10.
haftasında 7 puanlı Elazığspor’un başına geçen ve son haftaya kadar lige tutunma mücadelesi veren genç tekink adam, yeni sezonda Gaziantepspor’daki hedeflerini siz FANATİK okurlarıyla paylaştı... Zorluklarla mücadele etmeyi sevdiğini belirten Güneydoğu temsilcisinin teknik patronu, “Takımda tamamen yenilenme olacak. Mali sıkıntılar var ona göre hareket edip transferlerimizi şekillendireceğiz. Gaziantepspor’u tekrar eski günlerine döndüreceğiz.” diye konuştu.

En az 10 takiye


Buruk, takıma 10-11 tane yeni oyuncu alınacağını ve yeni bir takım inşa edileceğini söyledi. Başarıya aç özenli bir kadro kurmak istediklerini dile getiren Buruk, genç oyunculara yöneleceklerinin sinyalini verdi. 40 yaşındaki teknik adam, Gaziantepspor’u geçmişteki gibi büyüklerin korkulu rüyası olan bir ekip haline getireceklerini ifade etti. Özellike yeni yabancı oyuncular alacaklarına dikkat çeken Buruk şunları söyledi: “5+3 olarak düzenlenen yabancı kontenjanı kuralarını da göz önünde bulundurarak transfer planlamasını yapacağız. Takımda yenilenme bizim için bir avantaj olacak.” Gaziantepspor’a faydalı olacak her oyuncuya kapılarının açık olduğunu söyleyen Buruk, yabancı sınırlaması nedeniyle büyük kulüplerden ayrılmak durumunda kalan yabancı ve kaliteli oyuncuları transfer etmek istediklerini ancak bu futbolcuların kulüplerinde aldıkları maaşı Gaziantepspor’un karşılamasının mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ