MENÜ

Özel Olimpiyatlar Tenis Turnuvası

Özel sporcuların toplumla ilişkilerini güçlendirme amacıyla Uluslararası Özel Olimpiyatlar Organizasyonu kapsamında düzenlenen Avrupa Tenis Günü, İstanbul'da yapıldı.

Özel Olimpiyatlar Tenis Turnuvası

Swissotel The Bosphorus İstanbul’un Maçka’daki kortunda gerçekleştirilen ve Türkiye Özel Sporcular Derneği Onursal Başkanı Dilek Sabancı’nın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı organizasyonda, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, Swissotel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü Gerhard Struger’in yanı sıra Selahaddin Korkmaz, Saadet ve İstanbul Özel Eğitim Merkezlerinden toplam 16 sporcu, velileri ve eğitmenler hazır bulundu.

Haberin Devamı

Ebru Köksal, Dilek Sabancı’nın rahatsızlığı nedeniyle organizasyona katılmadığını vurgulayarak, Sabancı’nın hazırladığı mesajı okudu.

Köksal, Galatasaray Kulübü olarak Özel Olimpiyatlar Türkiye ile işbirliği içinde olduklarını da hatırlatarak, "Çocuklarımız karma takımlarda, özellikle 14-16 yaş grubundaki sağlam sporcularla birlikte futbol, basketbol, voleybol oynuyorlar ve turnuvalara katılıyorlar. Desteğimiz sürüyor ve sürmeye de devam edecek. Bizim için de çok özel bir gün. Bütün katılımcılara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gerhard Struger ise "Bu organizasyonun bir parçası olmak bize çok büyük bir gurur veriyor. Özel ihtiyaçları bulunan sporcuları desteklemeye lütfen devam edelim. Sponsorlara, eğitmenlere, ailelere teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından, sporcuların gelişimlerine katkıda bulunan eğitmenlere ve Struger’e plaketleri verildi.

Haberin Devamı

Plaket töreninin bitimiyle de özel sporcular, antrenörleriyle birlikte tenis oynayarak hünerlerini sergiledi.

AA

YORUM YAZ